Намерете ни:

Духовни и Модерни

Техника “Премахване на пречките от вътрешния екран”

September, 29, 2016 1342,

Техника “Премахване на пречките от вътрешния екран”

Здравей,

 

Днес ще споделя и втората техника от уебинара “Елиминирай пречките, получи даровете на живота”. 

 

 

 

Техниката “Премахване на пречките от вътрешния екран” може да бъде използвана за конкретни ситуации, които създават трудности или отнемат от енергията и ви карат да се чувствате зле. Тя също е лесна, изисква малко повече способности за визуализиране, но отново с малко практика, се прави лесно. Част от елементите са интерпретация от книгата за Метода Силва, като това е изключително задълбочен метод и цяла наука, в България има специален курс със сертифицирани преподаватели. Това, което споделям, е изцяло мой личен опит на този вариант, който при мен е работещ.

 

Ето и какво е необходимо да направим:

 

Заставаме в легнало или седнало положение, затваряме очи и поглеждаме нагоре към третото ни око, разположено между веждите. 

 

Правим 3-4 дълбоки вдишвания и издишвания през носа.

 

Започваме да броим в обратен ред от 100 до 1. Така въвеждаме ума в алфа ниво - в това ниво мислите ни имат по-голяма съзидателна сила, най-опростено казано. 

 

Представяме си пред себе си един екран, може да е като монитор, и виждаме там проблемната ситуация. Оглеждаме я ясно.

 

С помощта на фокуса и въображението си изместваме  проблема надясно, казвайки мислено: Повече нямам нужда от тази ситуация, освобождавам те от полето си. Това е изтрито от моята памет на всяко ниво. 

 

След като направим това, вече виждаме на екрана новата ситуация, която е позитивна, чиста и така както бихме искали да бъде. 

 

Виждаме на екрана себе си усмихнати, свободни, чувстващи лекота. 

 

Броим до 5 и отваряме очи.

 

 

Следващия вторник, на 4 октомври ще излъчим продължението на уебинара: “Получи даровете на живота II”, където ще се фокусираме върху способността си да получаваме всичко, което изконно заслужаваме. 

 

Запиши се тук: http://iamhouse.bg/webinar#form-webinar

 

 
Love,
Стояна
 
 
Източници: www.silvamethod.com
 
Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, проучвания и наблюдения или е взаимствана от посочен уеб сайт или книга. Не съм специалист, психолог, диетолог или медицинско лице. Платформата I AM HOUSE няма за цел да дава медицински съвети, а единствено да информира. Преди да стартирате каквато и да е техника, програма или хранителен режим, моля консултирайте се с личен лекар или диетолог. Не поемам отговорност за нито един човек, за загубите или вредите, причинени или смятани за причинени директно или индиректно, в следствие от прилагането, интерпретацията и използването на материалите споделяни от I AM HOUSE.

Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook