Намерете ни:

Медитации

Техника “Мъдро желание”

October, 13, 2016 1961,

Техника “Мъдро желание”

Здравей, 

 

Днес ще споделя с теб техниката “Мъдро желание”, която направихме по време на уебинара “Получи даровете на живота II”.

 

Да избираме мъдро желанията си е изключително важно, за да имаме успех в постигането им и да получаваме дълбоко удовлетворение при сбъдването им. Често се впускаме да реализираме цели и мечти, които са мотивирани от външни хора и фактори, които сме приели за наши желания и вярваме, че това е, което ще ни направи щастливи. Истината е, че в повечето случаи тези желания не са в хармония с нашата истинска същност и или ги реализираме с големи трудности по пътя, или не успяваме да ги постигнем, или дори и да се случат, те не ни изпълват с удовлетворение и пълноценност. За това е много важно на първо място да се запознаем кои са нашите истински ценности, които изпълват душата ни и истинското ни същество и да се вслушаме в сигналите, които дълбоките ни чувства изпращат ежесекундно. 

 

В сърцето ни се съдържа цялата истина за същността на нашия живот и всичко, което истински желаем и ще ни помогне да почувстваме това дълбоко щастие, чувство за цялостност и смисъл, което е най-голямото желание на душата ни.

 

Техниката е много лесна, правете я всеки ден, докато усетите, че започвате да осъществявате връзка с вашата истинска същност и започвате да разбирате по-добре себе си:

 

 

Правим 3-4 дълбоки вдишвания и издишвания през носа, като при вдишване избутваме с въздух корема напред, а при издишване го прибираме назад.

 

Фокусираме вниманието си в областта на сърцето.

 

Задваме 3 пъти въпроса: Мое сърце, моля те кажи ми кои са моите истински желания? Оставяме се да чуем какви усещания, мисли, идеи се появяват в съзнанието ни. Дори това да не се случи по време на практиката, съсъ сигурност ще се случи след време, когато сте готови да осъзнаете посланията. Правете техниката толкова пъти, колкото са ви нужни, за да започнете да получавате отговори.

 

Фокусираме вниманието си върху третото око, разположено между двете ни физически очи, между веждите. Това е шестия ни енергиен център, в който се намира нашата интуиция и вътрешна мъдрост, която ни помага да разбираме и осъзнаваме правилните визии за нашия живот. Обръщаме се към нашата интуиция с въпроса: Моя интуиция, моля те, покажи ми кои са истински важните неща за мен. Моля те покажи ми кои са моите истински желания.

 

Правим отново няколко дълбоки вдишвания и издишвания и завършваме практиката.

 

Отделяйте всеки ден между 5 и 11 минути, за да правите тази техника и резултатите ще дойдат. Докато я правите, си пуснете отпускаща музика, настройте се приятно, не мислете много, не се страхувайте и се отпуснете максимално. Вярвайте в своята природна способност да получавате напътствия от Висшия си Аз, защото вътре в себе си вие знаете кои са най-добрите решения, кой е вашия истински път и какво точно е нужно да направите във всеки момент. Вярвайте на себе си и разчитайте на себе си, защото вие сте точно толкова могъщи, колкото вярвате.

 

Благодаря ви, че сме заедно в създаването на нашия по-красив свят!

 

Желая ви много сбъднати желания, които да ви накарат да сияете с пълна сила :)

 

Love,

Стояна


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook