Намерете ни:

Духовни и Модерни

Техника "Прочистване на пътя пред нас със светлина"

September, 27, 2016 2189,

Техника "Прочистване на пътя пред нас със светлина"

Здравей,

 

Днес ще споделя в текстов вариант първата от трите техники за премахване на пречките, които споделих по време на уебинара “Елиминирай пречките, получи даровете на живота”. 

 

Най-важното по пътя на нашия по-добър живот е да осъзнаваме нещата, които ни пречат да вървим напред. Ето за това в първата част на уебинара изброявам 15 източника на пречки, за които е нужно на първо място да имаме осъзнаване, честно да признаем пред себе си кои от тях са валидни за нас и как нашите мисловни модели и стереотип на живот създават някои от конкретните пречки.

 

Има няколко езотерични практики, които са лесни, но ефективни и резултатни. Сега ще споделя първата, която прилагам за себе си от години и съм установила, че работи безотказно. 

 

 

Това е техниката Прочистване на пътя пред нас със светлина.

 

Светлината е жива енергия, която се съдържа и вътре в нас, вярвам, че всеки един от нас има своя собствена уникална и неповторима вътрешна светлина. Ето какво е необходимо да направиш:

 

Вдишай и издишай дълбоко и затвори очи. Позволи си да получиш усещане какъв цвят е твоята вътрешна светлина.

 

Визуализирай цвета на твоята вътрешна светлина ясно. Усети го напоен с любовта, която носиш в сърцевината си.

 

Позволи на твоята вътрешна светлина да изригне от теб  с мощна струя напред по твоя път с ясното намерение, че тя прочиства и премахва всички възможни пречки и трудности. Не е нужно да конкретизираш кои точно.

 

Използвай утвърждението на Луиз Хей: Само добро стои пред мен.

 

Благодари и завърши практиката, отваряйки очи.

 

Езотеричните техники обикновено са непонятни за нашия логически човешки ум, но направени с вяра и категорично намерение, те винаги дават резултат. В повечето случаи те са това, което създава за нас безкрайните чудеса. 

 

 

Следващия вторник, на 4 октомври ще излъчим продължението на уебинара: “Получи даровете на живота II”, където ще се фокусираме върху способността си да получаваме всичко, което изконно заслужаваме. 

Запиши се тук: http://iamhouse.bg/webinar#form-webinar

 

Love,

Стояна


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook