Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Пространство на любов

February, 13, 2016 1037,

Техника за успешен ден: Пространство на любов

Здравей,

 

Традицията продължава - представям ти текстовия вариант на техниката Пространство на любов.

Можеш да използваш това, за да си припомниш конкретните думи, с които изчистваме и зареждаме нашата романтична връзка и да я приложиш на практика - ефектът е невероятен! :)

 

 

Здравейте, приятели!

 

Отново е петък и Вие сте с рубриката Техники за успешен ден на I am House TV.

 

Както знаете, до момента нашите предложения са универсални и за двата пола, но тази седмица, само два дни преди Деня на влюбените, решихме да направим нещо, което е подходящо само и единствено за дамите, тъй като ние всъщност задаваме енергийното ниво на романтичната връзка с нашия партньор.

 

Въпреки противоречивите мнения за празника на Свети Валентин, аз лично го харесвам и празнувам, защото е още един повод да направим нещо хубаво за любимия си човек, а ако не сме във връзка, да се погрижим за себе си, да се поглезим като отидем на спа, на обяд с други необвързани приятелки, например, или каквото и да е друго, което ни доставя удоволствие. А ако имаме любим човек, на всички нас ни се случва да изпаднем в центрофугата на ежедневието и рутината и просто да забравим да проявяваме често нежност и любов към човека до нас, въпреки че наистина всеки един ден е подходящ за това. 

 

Бих искала да подчертая, че техниката, която ще Ви покажа е насочена към дамите, които на първо място осъзнават, че всичко, което виждат в живота си е енергия и че за всичко, което наблюдават като резултати в отношенията с партньора си, първопричината е в енергийния обмен между двамата, който започва от жената към мъжа, а не в обратен ред.

 

Тази техника е и за тези от Вас, които вярвате в своята връзка, тя не е изчерпана и искате искрено да я подобрявате и да вървите напред. Това, което ще направим сега е да изчистим натрупванията на негативна енергия, които образуват определени блокажи, изразяващи се в чести конфликти, раздразнение, понякога липса на желание за интимност и много други. Ако обаче имате натрупани много и дълбоки проблеми във връзката, но искате да сте с този човек и тя да проработи, препоръчвам да се обърнете към специалист – това е най-доброто решение, тъй като постигането на истинска хармония и пълноценни отношения е непрекъснат процес, за който трябва да положим конкретни усилия и понякога имаме нужда от квалифициран и способен човек, който да ни води по този път.

 

Сега обаче ще направим една истински добра и ефективна техника, за да внесем яснота, любов и да събудим заспалите романтични чувства, които обаче все пак са там /ако ги няма, това се усеща много ясно/.  Важно е обаче да има желание да променим в позитивна посока ситуацията и по време на техниката да вложим много вяра и любов.

 

Преди всичко е нужно да заредим нашият женски център, разположен четири пръста под пъпа, това е нашата матка. Там, както знаете, е изворът на нашата женска сила, чрез който ние зареждаме партньора с енергия. Правим 15-20 вдишвания и издишвания като в същото време стягаме и отпускаме вагиналните си мускули. /Виж повече във видео варианта на техниката/.

 

След това, насищайки с много любов, махнете егото, всички липси, които имате във връзката, махнете и всички обвинения към партньора. С много любов и положителни чувства казваме следното:

 

Аз, казвате вашето име, изграждам пространство на любов за мен и тук казвате името на вашия любим. Обграждам това пространство на любов с бяла, виолетова, зелена, червена и розова светлина, която пропуска единствено любов и светли енергии. Призовавам романтичните ангели да закрилят нашето пространство на любов, да ни ръководят в правилната посока и да ни помагат по пътя. Аз, казвате Вашето името и моят любим, казвате неговото име, се чувстваме спокойни, щастливи, хармонични, влюбени един в друг в това пространство на любов, разбираме се, подкрепяме се, чувстваме се в безопасност, общуваме прекрасно, интересно ни е заедно и преживяваме много вълнуващи неща заедно. Сега заздравявам нашата връзка и нашата връзка е много силна, чиста и здрава. Сега издигам нашите отношения на едно по-високо ниво и ние сме щастливи и удовлетворени. Така е. Благодаря! Благодаря! Благодаря!

 

 

Ако желаете, може да запишете всичко това на лист.

 

 

Благодаря Ви, че бяхме отново заедно и тази седмица!

 

Желая Ви много вълнуващи преживявания не само в Деня на влюбените и все пак организирайте си един прекрасен 14 февруари, насладете му се и пуснете любовта да ви залее.

 

Обичайте се и блестете от любов!

 

 

Love,

Стояна

 

Гледайте и видео варианта на тази техника в I am House TV


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook