Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Привличане на пари

February, 06, 2016 3193,

Техника за успешен ден: Привличане на пари

Здравей,

Днес ще ти представя и текстовият вариант на техниката за привличане на пари, която този петък заедно с Ани Петкова, показахме в рубриката „Техники за успешен ден” на I am House TV.

 

Кратка информация за Ани Петкова:

 

Ани Петкова е дипломиран икономист и психолог с дългогодишен опит в областта на управлението на работни екипи.

 

Като човек има богати интереси в областта на изкуството, езотериката и холистичния начин на живот. С древното лечителско изкуство Рейки се запознава преди девет години. За период от 21 дни постига невероятни резултати относно състоянието на тялото, психиката и духа си, което я довежда до момента, в който Рейки се превръща в неин начин на живот, който продължава и до днес.

 

Това, с което се занимавам през последните шест години, е да разпространявам магията на Рейки сред хората, като ги посвещавам в това древно лечителско изкуство, което всеки сам може да практикува. Моята работа като Рейки учител се състои предимно в това да настройвам и обучавам хората как да използват Рейки за себе си и близките си, така че да се радват на здраве, хармония и изобилие в живота си :)

 

Ани

 

 

Стояна: Здравейте, приятели!

 

Време е за новото ни предложение за успешен ден!

 

Тази седмица се намираме във Велико Търново на гости на център за личностно развитие Сохъм, където ни очаква моята прекрасна Рейки Мастер Ани :) С нея ще Ви покажем една чудесна техника за привличане на пари, след което ще разгърнем разговора и ще си говорим за холистичното здраве, за холистичната грижа и холистичния начин на живот като цяло. Този разговор ще може да видите в понеделник, на 8 февруари, когато ще бъде излъчен епизодът в I am House TV.

 

Здравей, Ани, много ми е приятно да сме на гости днес при теб! :)

 

Ани: За мен е удоволствие да сте тук при мен в моето работно пространство, заповядайте :)

 

Стояна: С Ани сме в готовност да Ви покажем една работеща техника за привличане на пари. Парите са една от най-важните сфери в нашия живот. Ако човек не е финансово стабилен, трудно би могъл да постигне вътрешен баланс и удовлетворение. Материалната и духовната сфера са взаимно допълващи се и вярвам, че ако имаме дефицити в която и да е от тях, чувството за дискомфорт и непълноценност е налице. Въпреки че вече има все повече информация, литература и семинари на тема финансова култура, управление на парите, все още голяма част от хората се притесняват да говорят за пари, имат много ограничаващи убеждения по отношение на парите, които много често блокират именно свободния поток на парите в живота им. През времето съм стигнала до убеждението, че парите са една енергия – нито добра, нито лоша, според целите, за които я използваме, ние самите й придаваме конкретен смисъл. Какво мислиш ти, Ани, по този въпрос, смяташ ли, че дори и в нашите български условия бихме могли да постигнем финансова стабилност и изобилие в това отношение?

 

Ани: Аз съм абсолютно убедена в последното, съгласна съм с това, което ти каза, че парите са една енергия нито добра, нито лоша, ние й придаваме съответния полюс. В крайна сметка обаче, аз за себе си съм се убедила, че това е една много мощна енергия и човек наистина, за да може да привлече тази енергия и тя да тече изобилно към него, тоест, той да е финансово стабилен и удовлетворен, е нужно в себе си да има специалното енергийно отношение към парите и това е като към нещо, което не бива да бъде цел, а по-скоро е средство, но парите искат уважение, искат любов, искат почит. Важно е ние да ревизираме от нашето дълбоко детство какво ние сме приели от нашите родители като вяра и убеждение за парите. Защото ако смятаме, че умните, честни, трудолюбиви хора са бедни, ако вярваме, че парите са нещо лошо и парите ги притежават само мошеници и крадци, ние няма как, колкото и да се напъваме с каквито и да е техники, да привлечем нужните пари в нашия живот. Така че е важно ние първо да видим какво всъщност е сложено в нашия ум, в нашите чувства по отношение точно на тази материя, за да може ние да удовлетворим енергията на парите. Ако смятаме, че те са това, което изброих, в крайна сметка, те няма да дойдат при нас, защото как да дойде нещо при теб, което ти не харесваш и не искаш.

 

Стояна: Може би някои хора, биха искали да имат нещо като магическа пръчка, за да привлекат бързо голямо количество пари в живота си. Разбира се, това е много трудно и почти невъзможно да се случи, тъй като преди да материализираме наистина желаните от нас пари, е нужно да извършим необходимата работа върху себе си и нашите ограничителни убеждения относно парите. Все пак с теб подготвихме тази техника, която би могла да отвори нашия канал за привличане на повече пари. Бих искала да подчертая, че техниката е много ефективна, правейки я тя отваря най-различни възможности за вливане на изобилие от пари в живота ни, но е необходимо ние да осъзнаваме и да действаме при отворилите се възможности, тъй като ние сме проводника, който материализира невидимата енергия.

 

Ани: Това, което бих искала да кажа е, че всъщност ние самите сме магьосници и енергията, която имаме в нас и личната сила, която имаме, може да привлече всяко нещо. Така че, конкретната практика е свързана с това ние да излъчим нашата сила, да я вложим точно в тази практика, ако искаме тя да се случи.

 

Техниката, която днес ще Ви покажа, е посяване на пари. Тя се прави на новолуние, тогава, скъпи приятели, може да организирате тази техника за себе си. Какво е нужно да направите?

 

Пригответе си 9 купюра с пари, няма значение какъв ще бъде номинала, важно е да бъдат точно девет на брой.

 

Вземете ги в ръцете си, усамотете се, може да си пуснете приятна музика, насочете цялото си внимание към парите между дланите си.

 

Затворете очи и започнете да им говорите с любов как всъщност това са вашите семенца парички, които Вие ще посеете и очаквате те да Ви се върнат умножени десетократно или стократно, колкото Ви дойде отвътре, толкова назовете. Но наистина го направете с абсолютната вяра.

 

След това разделете парите по три в купчинка и всяка купчинка поставете на различно място в дома си, така че да може да я виждате по всяко едно време. Може да поставите отгоре някакъв предмет, който е важен за Вас. Важно е парите да се виждат.

 

Важно е в следващите три денонощия тези пари само да ги наблюдавате и да им изпращате от тази енергия, която вложихте в началото, когато ги държахте между ръцете си, но не бива да ги пипате.

 

След три денонощия вземате парите, прибирате ги в портфейла си и в следващите три денонощия ги изхарчвате с най-голямо удоволствие. Всяка банкнота, която давате, е нужно да я благославяте и с най-голяма радост да я давате там, където Вие сте решили да я похарчите.

 

Стояна: Ани, тази техника е чудесна, но при всеки ли е работеща тя и какви биха могли да бъдат причините, ако тя не дава резултати?

 

Ани: Аз научих тази техника от моя рейки ученичка, която има собствен бизнес от доста години и който е много успешен. Когато тя ми я сподели, аз започнах да я правя и при мен тя работи. Може да не проработи, ако ние не вложим наистина 100% вярата си и намерението си в това, което правим. Ако имаме и 1% съмнение, Вселената ни чува и си казва – ок, ти имаш свободна воля, нека така да бъде. Защото вселенските желания, за да ни се реализират наистина като магия, е нужно ние да вложим 100% вяра, в това, което правим и ако го направим по този начин, това наистина ще се случи. Друго нещо, което аз лично правя е, че имам 4-5 различни техники за пари, които периодично сменям, тоест не ставам резистентна в една техника. Когато има движение, позволяваме на Вселената да ни изненадва много приятно и вярваме в чудото. Ако при някой не се случи от първия път, нека не се отчайва, да опита пак, докато не стане, защото няма начин да няма начин, то ще се случи, важно да има вяра.

 

Стояна: Скъпи приятели, това беше днешната техника за успешен ден, благодаря Ви, че бяхме отново заедно, очаквайте ни много скоро с Ани. Желая Ви един уютен уикенд, пълен с усмивки, любов и прекрасни емоции!

До скоро!

 

Love,

Стояна

 

Гледайте видео варианта на тази техника в

I am House TV


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook