Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Изчистване и укрепване на енергийното поле

February, 21, 2016 3710,

Техника за успешен ден: Изчистване и укрепване на енергийното поле

Здравей,

 

Представям ти техниката за изчистване на енергийното ни поле, която е комбинация от три модула, които ще ти помогнат да увеличиш своето осъзнаване за него и да го укрепиш, за да не допускаш влизане на негативни енергии.

 

 

Здравейте, приятели!

 

Започва рубриката Техники за успешен ден на I am House TV.

 

Днес техниката е за изчистване и укрепване на нашето енергийно поле. Това е енергията, която обгражда нашето физическо тяло, формата му най-често е яйцевидна и се разгръща на около 2-3 метра от нас /може и по-малко, може и повече/. Колкото повече жизнена енергия имаме, в колкото по-добра форма се поддържаме и физически, и ментално, и емоционално, толкова по-силно е нашето поле. То всъщност е нашият пропускателен пункт за различни енергии, когато сме осъзнати за него и разбираме какво влиза там, ще можем много бързо да усещаме добро ли е или не и да не го допускаме да остава там прекалено дълго.

 

Разбира се, енергийното ни поле, наречено още аура, е светлина, която при всеки от нас е с различен цвят, като в различни етапи от живота ни е възможно да се променя.

 

Енергийното поле, което ни обгражда е в пряка връзка с нашите  седем главни енергийни центъра и поради тази причина е нужно да поддържаме добра чистота по същия начин, по който всеки ден се грижим за хигиената на нашето физическо тяло, така е нужно да поддържаме хигиената и на нашето енергийно тяло. За това аз и екипът на I am House вече сме в процес на подготовка на цялостна програма за изчистване и зареждане на енергийните центрове, много скоро ще имате възможност да видите обстойна информация в платформата iamhouse.bg.

 

Днес, това, което ще направим е да изчистим нашето енергийно поле и да го укрепим в три модула:

 

1. Обливане със златиста светлина. Сега затваряме очи, правим няколко дълбоки вдишвания и издишвания и насочваме вниманието си към енергийното поле, което ни обгражда. Усетете къде енергията в него тече свободно и светлината е ярка и къде има тъмни петна и дори дупки. Мислено визуализирайте как запълвате тези дупки първо с бяла светлина, след това със зелена и накрая със златиста светлина. Сега си представете как цялото Ви енергийно поле е обляно в златиста светлина и задръжте тази картина, докато усетите прилив на сила.

 

2. Изчистване с Архангел Михаил. След това призоваваме Архангел Михаил като казваме: „Архангел Михаил, моля те облей моето енергийно поле с твоята виолетова светлина, изчисти го от всякакви застояли негативни енергии, благодаря ти. Сега моето енергийно поле е чисто и здраво. В този момент моето енергийно поле е цялостно и укрепнало”.

 

3. Даване на команда за наместване на енергийното поле. Накрая даваме команда на енергийното ни поле да застане на своето място като казваме, чувствайки в себе си категоричност и ясно намерение: „Моето енергийно поле, сега, в този момент, застава на своето най-точно място така, че аз се чувствам здрав, силен и много жизнен. СЕГА!

 

Във Ваше темпо вдишвате и отваряте очи.

 

Ако чувствате, че имате сериозни здравословни проблеми и дискомфорти, независимо в какво се изразяват – главоболие, мигрена, стомашно неразположение и каквото и да е друго, аз Ви препоръчвам горещо да се обърнете към специалист, който може да Ви ръководи по пътя на изцелението. В случая, за цялостно и дълбочинно изчистване на аурата, Ви препоръчвам биоенерготерапевт.

 

Друго, което бих Ви препоръчала е да си вземате душ поне два пъти на ден, и сутрин, и вечер, като задължително завършвате с хладка вода - това прочиства негативната енергия.

 

Също така светлите и ярки цветове, влияят много благоприятно на нашето енергийно поле, разширяват го и му позволяват да свети по-ярко и аз горещо Ви препоръчвам да подбирате дрехите си в светлите и топли цветови гами.

 

Това беше днешната техника, благодаря Ви, че отново бяхме заедно, желая Ви един прекрасен уикенд!

 

До скоро!

 

 

Love,

Стояна

 

Гледайте видео варианта на тази техника в I am House TV 

 

 


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook