Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Защита от негативни енергии II част

April, 05, 2016 1573,

Техника за успешен ден: Защита от негативни енергии II част

Здравей,

Представям ти текстовия вариант на Техниката за защита от негативни енергии II част, в която ще изпеем съчетание от три мантри, които ни помагат да изчистим и издигнем енергията в себе си.

 

 

Здравейте приятели!

 

Вие сте с рубриката техники за успешен ден на I am House TV.

 

Днес ще си поговорим отново за негативната енергия и как можем да се защитим от нея. Реших да посветя още един епизод на тази тема, тъй като получих много писма и обаждания с различни въпроси от вас. Сега ще се отговоря на някои, които подбрах от множеството и така включват като цяло нещата, които вълнуват повечето от вас. 

 

На първо място обаче днес имам една новина за вас - това е последният епизод от техниките за успешен ден, но за този сезон :) От следващата седмица стартираме нова рубрика в I am House TV, която отново ще излъчваме всеки петък, ще оставя елемента на изненадата, но очаквайте отново нещо интересно, което със сигурност ще зарежда позитивно :)

 

Сега преминавам към въпросите, от които селектирах тези, които са най-често задавани и ви вълнуват най-много.

 

Един от най-често задаваните въпроси е можем ли да се освободим напълно от негативната енергия под всякакви форми в живота си?

 

Моят отговор е не, не можем да се освободим напълно. Може би не очаквате такъв отговор. Това е съвсем естествено - ние живеем в свят на дуалност, където почти всичко има своя положителен и отрицателн заряд, включително и атомите от които са изградени телата ни, има ден и нощ, ние в себе си носим и светлото, което за мен е душата, нашата висша същност, и тъмното - нашето его, което в повечето случаи ни дърпа към сенчестата ни страна.

 

Ние произлизаме и сме създадени от любовта и светлината и това е нашата най-общо казано природа, консистенция, нашия първоизточник и създател е любов и светлина. Мисля така, защото - да речем когато се чувствате добре, когато сте отворени, добронамерени, обичате себе си, хората, света, чувствате, че силата е във вас, чувствате се всемогъщи, че можете да направите всичко и можете да промените света. А когато сте негативни, гневни, осъдителни, критични, оплаквате се, тъжни, плачете, вие се чувствате слаби, сърцето ви забързва ритъм, киселинността в организма се покачва, може да получите главоболие. Според мен ние не произвеждаме негативизма, а по-скоро той е резултат от преченето на любовта и светлината да ни изпълнят, и да текат свободна през нас, тоест ние ги заключваме, когато губим фокуса от тях.

 

За това, колкото и клиширано да звучи, най-хубаво нещо, което можем да направим за себе си е да се концентрираме върху светлите енергии в себе си - любовта, светлината, чистата радост. Въпреки че негативизма съществува, можете да бъдете в хармония с него, тоест да не го усилвате, да не акцентирате на него и да го трансформирате в нещо хубаво, позитивно при всяка възможност.

 

Друг въпрос, който много ви вълнува, е как да се защитя от енергийни вампири.

 

Истината е, че щом имаме енергиен вампир в живота си, значи имаме нужда от него. Какво имам предвид - това е знак, че на някакво ниво не се уважаваме достатъчно, не се обичаме достатъчно и не заявяваме ясно границите си. Това означава, че сме на ниска вибрация, която ни кара, от една страна да се самонаказваме с определени неприятни преживявания и токсични емоции, които привличат точно такива хора, които ни пият от енергията. Това е един много прост процес. Когато имате здраво енергийно поле, е почти невъзможно някой да ви пие енергията, защото няма пробойна, няма изтичане на енергия и той няма как да стигне до вас. За лошото поведение на другите и техните качества и тяхната личност, разбира се, ние нямаме вина и не носим отговорност, но за да ги има в живота ни, нещо в нас е предизвикало появата им.

 

Как да се освободите от тях - много силна е медитацията Джапа, препоръчвам ви всеки ден да я правите, също така тази на Тони Стаббс, която направихме в предния епизод за защита от негативна енергия, това ще ви помогне да издигнете вибрацията, да започнете процес на изчистване на токсичните енергии и, разбира се, направете и Техниката за изчистване на енергийното поле. Ако правите това всеки ден, и то с ясното намерение да се освободите от токсичните хора, ще ви помогне много и те ще изчезнат. Ако имате криза, тоест намирате се в едно помещение, влизате в конфликт с въпросния енергиен вампир, визуализирайте едно невидимот стъкло между вас, което не пропуска неговата енергия и той е вън от полето ви и няма достъп да пие енергия. Също така може да си представите и едно светлинно сърце, което излъчва златиста светлина към него и то е вашият щит.

 

И най-честият въпрос е как да се изчистя и защитя от негативна енергия?

 

Днес ще изпеем няколко мантри. Първо ще ви помоля да си представите как сте обгърнати от розова светлина, розовата светлина изчиства, защитава и недопуска вредните енергии. За това представете си как сте обгърнати от розова светлина.

 

Сега изпяваме мантрата Крийм.

 

Тя стимулира първите три енергийни центъра и започва изчистващия процес в енергийното тяло.

 

Изпяваме мантрата Хум - тя обезсилва негативната енергия и усилва позитивната енергия в тялото.

 

Изпяваме Лам - изчиства енергийните блокажи и така позволява на прана, жизнената енергия, да тече свободно през всичките енергийни центрове.

 

Изпяваме съчетанието на тези три звука 3, 7, 12 или 108 пъти. 

 

Аз ви благодаря, че бяхме отново заедно и тази седмица! Ще се вдиим отново следващия петък в новата рубрика на I am House TV. Пожелавам ви да имате един прекрасен и зареден ден днес!

 

До скоро!

 

Love,

Стояна

 

Гледайте видео варианта на тази техника в I am House TV  тук


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook