Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Защита от негативни енергии

March, 20, 2016 3691,

Техника за успешен ден: Защита от негативни енергии

Здравей,

 

Представям ти текстовия вариант на техниката за защита от негативни енергии, за да можеш винаги, когато имаш нужда да използваш високовибрационните думи от Тони Стаббс :)

 

 

Здравейте, приятели!

 

Както ви обещах в неделя, днес ще направим техника за защита от негативни енергии.

 

Ще ви споделя, че колкото по-позитивни сте вътре в себе си, толкова по-малко негативизъм ще забелязвате и ще привличате под каквато и да е форма в живота си. Това е така, защото такъв е законът за даването и получаването - това, което излъчим, ние го привличаме и материализираме. 

 

Така че, замислете се, ако прекалено много се оплаквате, ако винаги изпадате в роля на жертва и виждате несправедливостите в света ни, ако непрекъснато ви се случват низ от неприятности, това не го отдавайте на хората или на случайността. Ние носим пълна отговорност за всяко едно нещо, което преживяваме. 

 

Дайте си сметка, ако изпитвате удоволствие от каквито и да са негативни ситуации - дали ще сте обидените и наранените или пък ще говорите за лошото поведение на някого с дива страст, това е ваш избор и осъзнайте, че това е програма, в която вие несъзнателно попадате и осъществете контрол. Така е. Много често не разбираме, че негативизма, който виждаме, чувстваме и преживяваме като дадени обстоятелства, сами го създаваме.

 

Сега ще ви покажа как можете да се защитите от нагитвана енергия на някой човек, защото понякога хората дори и не осъзнават, че насочват негативна енергия, за това е хубаво още сутрин да си правим енергийни защитити.

 

Но все пак, отново искам да подчертая - направете необходимото да изчистите на първо място негативната енергия, която е вътре във вас и тогава ще стъпите в една нова реалност, където нещата ще изглеждат по коренно различен начин и ще се случват по съвсем различен начин. 

 

Както казва Айнщайн, най-важният избор, който трябва да направим, е  изборът в каква вселена живеем - в позитивна или в негативна, и изборът ни ще определи истината за нас. 

 

Квантовата физика е доказала, че когато промениш начина по който гледаш нещо, нещото се променя. Защото ние сме наблюдаващите и ние придаваме значение, смисъл и енергия на всичко.

 

Моят любим учител д-р Уейн Дайър казва, че когато изстискаме портокал, от него излиза портокалов сок, нали? Защо - защото, това е неговата консистенция, това е, което се съдържа в него. Така че замислете се какво има във вас и какъв бихте искали да е вашият сок :) Това, което имате като енергийно ниво в себе си, винаги може да бъде трансформирано и ако усещате прекалено голяма тежест, можете да работите върху всичко токсично, което ви блокира и ви пречи да реализирате потенциала си.

 

Днес реших да подбера за вас нещо, което е наистина много силно и дълбоко и с абсолютна сигурност ще ви помогне. 

 

Ще използваме техниките на Тони Стаббс, не се съмнявайте, че действат, гарантирам ви, че ефектите са уникални. 

 

На първо място ще направим една релаксация на Тони Стаббс, която изчиства нашето енергийно тяло, повишава вибрацията и това се случва почти веднага. Препоръчвам ви да я правите всяка сутрин в неограничен период от време, но минимум 30 дни, със сигурност денят ви ще бъде наистина прекрасен.

 

Можете да кажете тези думи и на глас, можете да го правите и под формата на релаксация, която направихме във видео варианта на тази техника:

 

Призив към обединената чакра

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце

и го превръщам в чудесно кълбо от светлина. 

Аз си позволявам да се разширя. 

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце 

и позволявам да се разшири. 

Тя се разпространява през моята гърлена чакра и чакрата на слънчевия сплит 

и създава обединено поле от Светлина в моето тяло, 

през моето тяло и около моето тяло.

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце 

и й позволявам да се разшири. 

Тя се разширява през моята чакра на челото и чакрата на пъпа 

и създава обединено поле от Светлина в моето тяло, 

през моето тяло и около моето тяло.

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце и й позволявам да се разшири. Тя се разпространява през моята теменна чакра и коренна чакра 

и  създава обединено поле от Светлина в моето тяло, 

през моето тяло и около моето тяло.

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце 

и й позволявам да се разшири. 

Тя се разширява през Алфа-чакрата над моята глава 

и Омега-чакрата под моя гръбначен стълб 

и създава обединено поле от Светлина в моето тяло, 

през моето тяло и около моето тяло.

Аз разрешавам на вълната на Метатрон да резонира между тях.

Аз съм частица Светлина.

 

Аз вдишвам Светлина през моето сърце

и й позволявам да се разшири.

Тя се разширява през моята 11-чакра над главата ми и моите стъпала

и създава обединено поле от Светлина в моето тяло,

през моето тяло и около моето тяло.

 

Препоръчително е да казвате или прочитате тези думи на глас, можете да ги научите и наизуст и винаги когато усетите, че енергията ви пада, изтича и се чувствате отпаднали, негативни, без настроение, си кажете тези думи, защото те носят много силна вибрация и веднага издигат енергията по вашите 7 главни енергийни центрове, т.нар. чакри.

 

Сега ще направим техника за защита: 

 

След като сме обединили своите чакри, покриваме външната страна на полето със златна мрежа. Пожелайте тя да пропуска навън и навътре само Любов и Светлина.

Сега призовете легионите на архангел Михаил, след това ангелите на Разрушението и накрая Кръга от Защитници и ги помолете да изплетат тройна мрежа за защита на вас, тна вашия дом, на вашата работа, на вашето легло, на вашето бюро.

Помолете ангелите на Разрушението да издърпат всички вредни енергии от вашите полета. Накрая може да им благодарите за помощта.

 

Това беше днешната техника. Аз ви пожелавам да бъдете много положителни, да излъчвате много любов и светлина към света и да създавате и градите своята реалност и вашия живот с много любов и хубава енергия и да привличате невероятни неща!

 

Желая ви един чудесен ден и прекрасен и уютен уикенд, пълен с усмивки!

 

До скоро!

 

Love,

Стояна


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook