Намерете ни:

Техники за успешен ден

Техника за успешен ден: Бланасиране на енергията

March, 13, 2016 1136,

Техника за успешен ден: Бланасиране на енергията

Здравей,

Представям ти комбинираната техника за балансиране на енергията. Вярвам, че с нея можеш да постигнеш много добри резултати и да успокоиш всяко неразположение и всеки страх. 

 

 

Здравейте, приятели!

 

Вие сте с рубриката Техники за успешен ден на I am House TV.

 

Днес ще използваме съчетание от два много добри метода, с които ще можете бързо да балансирате енергиите и да се почувствате по-добре почти във всяка ситуация. Това са древният японски метод Джин Шин Джитцу и методът на самовнушението.

 

Ще използваме пръстите на ръцете, като в същото време си казваме определени позитивни утвърждения, с които ще подпомагаме още повече отпушването на енергийния канал, върху който работим.

 

Започваме с палеца /няма значение на лява или дясна ръка/, който на енергийно ниво отговаря за нашата решителност, тревожност и стрес като цяло, а на физическо ниво е свързан със стомаха и далака. Правим стабилен захват с противоположната ръка с лек натиск /внимаваме да не ни заболи/ и си казаваме: 

 

Аз се съм напълно спокойна, чувствам се в безопасност, леко ми е, чувствам увереност и спокойствие, когато вземам решения.

 

Продължаваме с показалеца, задържаме и притискаме леко. Той е свързан с нашето удовлетворение и с нашите мускулчета и бъбреците. Ако чувствате неудовлетворение и страх и изтичане на енергия, просто хванете показалеца и си кажете: 

 

Аз приемам себе си такава каквато съм, аз съм пълноценен човек и имам сила да се справям с всичко в живота ми. Аз съм смела и силна точно сега.

 

След това е ред на средния пръст. Той е може да подобри емоционалното ни състояние, ако изпитваме гняв и умора. На физическо ниво може да намали болка или възпалителни процеси, помага също при проблематики с черния дроб. Сега си казваме: 

 

Аз се чувствам хармонична, свежа, лека и жизнена. Освобождавам се от целия товар, който нося и съм свободна. Отпусни, отпусни, отпусни.

 

Продължаваме с безимения пръст: Ако сте песимисти и често изпадате в негативни настроения, хванете безимения пръст и притиснете. Помага също при проблеми с храносмилателната система. Дишаме равномерно. Казваме си: 

Аз се чувствам добре със себе си, моето същество е изпълнено със светлина и щастие. Всичко е наред. Аз съм в хармония с живота и с лекота възприемам новости и промени.

 

Кутрето е свързано с нашата способност да се освободим от стреса и от нервни настроения. Също така помага да повишим и балансираме усещането за себе си, нашето самочувствие. 

 

Утвърждение: Аз ценя високо себе си, аз съм ценен и обичан от другите, сега активирам моят вътрешен мир. Аз съм лека и свободна.

 

Можем да използваме натиска върху дланта ако сме силно напрегнати и това напрежение доведе до гадене, световъртеж и други физически реакции. 

 

Утвърждение: Аз съм силата в моя свят, аз използвам моята сила и създавам най-доброто за себе си. Чувствам се светла, лека и стабилна. Всичко в моя живот следва божествен ред. В безопасност съм.

 

Можете да правите тази комбинирана техника, винаги когато почувствате някакво неразположение, можте да я правите сутрин, по време на работа, вечер преди сън. Правете я толкова пъти и толкова дълго, колкото ви е приятно и усетите ефекта. Препоръчително е да задържите пръста поне минута.

 

Все пак, ако имате сериозни здравословни или енергийни проблеми, моля ви да се обърнете към специалист – това винаги е най-доброто решение. Помолете вашите ангели-хранители да ви ръководят към този човек, който може да ви помогне, има нужните умения и квалификация, за да ви насочи по пътя на изцелението и да се почувствате напълно здрави, жизнени, щастливи и хармонични.

 

Благодаря ви, че и тази седмица бяхме заедно, пожелавам ви да вървите смело напред през живота и да преживявате прекрасни неща. Чудесен уикенд!

 

Love,

Стояна

 

Гледай видео варианта на тази техника в I am House TV тук

 

 

 

Цялата информация в платформата I AM HOUSE не е предназначена да бъде заместител на професионален медицински съвет, консултация с психолог или диетолог, диагноза или лечение.

Iamhouse.bg не поема отговорност за прилагането на съветите, услугите, продуктите или която и да е друга информация от платформата I AM HOUSE от страна на потребителя. Ако не сте убедени в прилагането им на практика, моля да се консултирате с Вашия лекар във връзка с информацията, която сте гледали, прочели или намерили в платформата I AM HOUSE. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

iamhouse.bg не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след прилагане на определен съвет или техника. Ако приемате лекарства или страдате от заболяване, задължително се консултирайте с лекар или специалист, преди да предприемете действие.

Информацията в Iamhouse.bg има информативен характер и няма за цел да оказва влияние на решенията, изборите и действията на потребителя.


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook