Намерете ни:

Медитации

Сутрешна медитация: Настройка за деня

October, 01, 2016 2177,

Сутрешна медитация: Настройка за деня

Здравей,

 

Днес ще споделя с теб една кратка водена медитация, с която можеш да дадеш положителна и градивна настройка за своя ден. Видео варианта на тази медитация можеш да гледаш във фейсбук страницата на I am House тук. Ако нямаш възможност да я слушаш, можеш да прочетеш текста - отново ще усетиш успокояващия ефект.

 

Дори 5 минути насаме със себе си сутрин, в които настройваме ума и съзнанието си за един прекрасен ден, визуализирайки го такъв, какъвто искаме да се случи, е от огромно значение. Медитацията е един много добър начин да направим това. 

 

Започваме практиката:

Направете няколко дъбоки вдишвания и издишвания през носа като при вдишване избуташ с въздух корема напред, а при здишване го прибираш назад. 

 

Концентрираме вниманието си в стомаха и даваме мислена команда на тази област: Отпусни, отпусни, отпусни. 

 

Преместваме фокуса на вниманието си в сърцето. В твоето сърце се намира твоя безграничен източник на любов и сила. Усети как любовта се разлива в цялото ти тяло. Продължавай да дишаш.

 

Сега насочи вниманието си в твоето трето око и виж твоя ден по начина, по който би искал той да се случи. Виж как всичко при теб се получава с лекота. Виж как всяка една ситуация се случва по най-добрия начин. Помисли за това, което искаш най-много да видиш в твоя ден и го виж вече реализирано. Попитай сърцето си: Кое е най-важното нещо, което трябва да знам за днешния ден? Усети посланията, които идват от твоето сърце, какво ти казва то? 

 

Ти управляваш твоя ден със силата на твоите мисли и чувства. Ти имаш способността да управляваш  твоите мисли и чувства. Имаш силата и способността да усправляваш твоя ден и всичко, което преживяваш в твоя ден. Ти заслужаваш най-доброто тук и сега. Вътре в себе си знаеш, че това е точно така. 

 

Ти нямаш нужда от стреса и напрежението и по време на деня с лекота се освобождаваш от стреса и напрежението. Чувстваш се спокоен, целеустремен, успешен, защото знаеш, че когато си уравновесен и мислите ти са подредени и хармонични, всичко се случва по най-добрия начин. Намираш най-добрите решения и се усещаш уверен, стабилен и силен.

 

Направи отново няколко дълбоки вдишвания и издишвания през носа и завършваме практиката.

 

По този начин правим една изключително добра настройка за деня, тъй като всяко нещо, което преживяваме е създадено от нас самите, от начина, по който усещаме, гледаме и възприемаме нещата.

 

Още водени медитации за създаване на един прекрасен ден, може да откриете в онлайн магазина на I am House: http://iamhouse.bg/shop

 

Ако имате желание да разберете повече какво е медитацията, може безплатно да изтеглите гайда за медитация от началаната страница, горе в левия ъгъл: http://iamhouse.bg

 

В You Tube канала и Facebook страницата на I am House може да откриете още безплатни водени медитации, с които да подобрите деня си.

 

Желая ви слънчеви дни, пълни с чудеса!!! :)

 

Love,

Стояна


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook