Намерете ни:

Медитации

Сутрешна медитация: Ангелска прегръдка

October, 06, 2016 2827,

Сутрешна медитация: Ангелска прегръдка

Сутрешна медитация: Ангелска прегръдка

 

Здравей,

 

Днес ще споделя с теб кратка сутрешна медитация, която ще ти помогне да се свържеш с твоята вътрешна мъдрост и интуиция, която може да ти помага при вземането на решения по време на твоя ден. Видео варианта на медитацията може да гледаш във Фейсбук страницата на I am House тук: https://www.facebook.com/iamhouse.bg/videos

 

Ако нямаш възможност да я слушаш, можеш просто да прочетеш текста - отново ще усетиш успокояващ ефект.

 

Често търсим разрешение на ситуациите единствено опирайки се на нашия логически ум, а всеки един от нас има свой ангел-хранител и интуиция, които винаги са насреща да ни помогнат и подкрепят в този процес като просто им дадем разрешение да го направят и се допитаме до тях.

 

Започваме практиката:

 

Вдишваме през носа, отброявайки до 4 и издишваме през устата до 8, като при вдишване избутваме с въздух корема напред, а при издишване го прибираме назад. 

 

Сега позволи на ума си да приеме, че за всяка ситуация има и нелогично, духовно разрешение. Мислено си кажи: “Аз отварям вратите на моята вътрешна мъдрост и така знам точно какво е нужно да направя”. 

 

Сега си представи твоят ангел-хранител застанал зад теб, голям два пъти колкото теб, виж неговите бели ангелски крила как те обгръщат в прелестна ангелска прегръдка. Усети спокойствието, топлината, подкрепата и безусловната любов на твоя ангел - хранител. Винаги когато го помолиш за помощ, той откликва. Винаги когато му дадеш разрешение да ти помогне, той е до теб и ти дава най-добрите отговори и ръководство за това кое е най-доброто за теб в този момент и какво е нужно ти да направиш тук във физическия свят, за да сътворите заедно най-доброто.

 

Дишай.

 

Усети този уют. Усети, че никога не си сам и винаги можеш да се обърнеш за подкрепа, винаги можеш да потърсиш съвет от невидимия светъл свят.

 

Дишай.

 

Днес ще вървиш през твоя ден със знаението и спокойствието, че можеш да намериш най-доброто решение за всяка една ситуация.

 

Когато има любов в твоите мисли и твоите намерения, всичко при теб се получава по най-добрия начин.

 

Дишай.

 

Сега си готов да имаш най-успешния и прекрасен ден.

 

Дишай.

 

Завършваме практиката.

 

 

В нас имаме една безпогрешна навигация - това са нашите чувства. Интуицията ни праща послания именно чрез нашите чувства. Винаги когато имате казус, се обръщайте навътре към себе си и усетете как чувствате дадено решение, особено в стомаха си и какво казват вашите чувства.

 

Още водени медитации за създаване на един прекрасен ден, може да откриете в онлайн магазина на I am House: http://iamhouse.bg/shop

 

Ако имате желание да разберете повече какво е медитацията, може безплатно да изтеглите гайда за медитация от началаната страница, горе в левия ъгъл: http://iamhouse.bg

 

В You Tube канала и Facebook страницата на I am House може да откриете още безплатни водени медитации, с които да подобрите деня си.

 

 

Пожелавам ви да сътворите днес много чудеса за себе си!

 

Love,

Стояна


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook