Намерете ни:

Духовни и Модерни

Нашата женска същност

December, 25, 2015 3861,

Нашата женска същност

Здравей,

 

Днес ще ти разкажа това, което знам за женската енергия и как бихме могли да я активираме.

 

Центърът на женската енергия

Хората са като прозорци с цветни стъкла.Те блестят и сияят, когато слънцето грее, но настане ли тъмнина, истинската им красота се разкрива само ако светлината идва отвътре.

Елизабет Кюблър-Рос

 

Най-важното нещо за една жена е да има връзка със своята женска същност. Само тогава светът може да бъде едно мечтано място, една приказка, в която има и смелия красив принц, и замъка, и любовта и всичко, което е добро и красиво както за жената, така и за Вселената. До 25-та си година нямах представа какво е женска енергия, какво може да постига тя, как бих могла да я активирам и използвам, за да създавам света си. Тогава често изпадах в ситуации, в които е нужно да проявявам упоритост, които ми доставят неприятно чувство и усещане, че трябва да продължавам да се боря. Когато дойде моментът, в който разбрах, че в мен е тази женска сила и мога да се справям със ситуациите по различен начин, всичко се промени. Женската енергия е най-големият дар на планетата, защото ни прави нежни, ефирни, сияещи и  влюбени и уверени, спокойни, силни и стабилни.

 

Къде се намира изворът на женската сила?

Центърът на женската енергия е разположен четири пръста под стомаха, в нашата матка. Там е мястото, където се съхранява най-големият ни дар, там е изворът на женската ни сила. Живеем във време, в което женската енергия се е събудила и все повече жени започват да разбират каква е тяхната роля в живота и какво е предназначението им, особено в отношенията със своя партньор. Няма нужда да се борим, да бъдем упорити и всичко да се случва с изразходване на много физически и психически ресурс. Когато активираме нашия център, когато живеем през нашата женска сила, всичко, което желаем, мечтаем и за което копнеем се случва с лекота.

 

Как да активираме женската ни енергия?

Преди всичко е необходимо да правим нещата, които искаме и които ни зареждат с положително чувство, да не осъществяваме насилие над себе си като се изтощаваме от работа и хиляди домакински задължения.

Необходимо е да правим всичко, което сърцето ни подтиква и да не потискаме най-силните си желания и потребности.

 

Да тренираме вагиналните ни мускули. Така нареченият вумбилдинг е нещото, което активира нашият център на женската сила и по този начин се пълним с енергия. Свиването и отпускането на вагиналните мускули е древна практика, лесна за изпълнение, като резултатите са невероятни. Енергийното състояние се променя на мига. Можеш да опиташ още сега: Сядаме на колене, тазът е отпуснат върху петите, тялото е наклонено леко напред, ръцете опираме на пода. Започваме да свиваме своите вагинални мускули вдишвайки дълбоко, задържаме няколко секунди, колкото можем и ги отпускаме. Правим това между 5 и 10 пъти. Отначало е хубаво да правим няколко такива цикъла от 10 повторения, докато станем по-устойчиви. Добре е да тренираме всеки ден, докато достигнем 300 повторения дневно.

 

Много важно е да се освободим от табутата свързани със секса. Когато имаме много табута по отношение на секса, това блокира женската ни енергия. Сексът е най-естественото и прекрасно нещо, което е дадено на човек. Ако изпадаме в крайности, в които или правим безразборен секс с прекалено много партньори или въобще не мислим за секса, не искаме нищо да научим за него, не искаме да го правим с партньора си или пък не се наслаждаваме на секса, това означава, че сме блокирали центъра на женската ни сила. Нужно е да открием каква липса запълваме с голямото количество сексуални партньори или какво крием от себе си, не искаме да признаем и да погледнем в очите, за да отказваме да се отдадем на удоволствието.

 

Когато направим необходимото за себе си, активираме своята женска енергия, тя се превръща в мощна притегателна сила както за хората – и мъже, и жени, така и за обстоятелствата и желанията, които имаме. Жените със силна енергия излъчват тайнствено сияние, което призовава всички да споделят и своята собствена светлина.

 

„Е-точка – „Е“ защото е енергийна и поради това не може да бъде видяна или физически усете-
на като G-точката. Възбудената G-точка е нищо в сравнение с екстаза, встъпването в силата и магнетизма, постигнат без усилие, които се освобождават, когато жената активира своята
женска същност. Вашата Е-точка е не само най-мощната притегателна сила вътре във вас, но тя ви и подхранва, кара ви да се чувствате прекрасно и е дар, който никой никога не може
да ви отнеме”

Рейчъл Джейн Грувър

 

Следва продължение…

 

Love,

Стояна

Източник: www.primalpainter.com

Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook