Намерете ни:

Холистична Библиотека

Когато използваме помощта на ангелите, животът става приключение

March, 27, 2016 2328,

Когато използваме помощта на ангелите, животът става приключение

Ангелите написаха това за вас:

„Вие, както всички други които са въплътени в това време, сте свято и съвършено дете на Бога. Ние разбираме, че вие не винаги се чувствате съвършени и свети, и ние разбираме, че вие често действате не по този начин. Няма значение, Бог създаде вашата душа. Тя съдържа Божията същност или Божествената светлина, която никога не може да бъде заличена, замърсена, или душата ви да бъде отнета от вас. Нищо което вие бихте направили, не може да заличи вашето Божествено наследство.“

Причината, поради която това е отлично време вие да бъдете жив е тази, че ние наближаваме края на една ера, в която човечеството се държи като агресивно животно, лишено от духовно осъзнаване. Ние сме на края на едно време, когато колективно ще открием отново нашите духовни дарове - на интуиция и излекуване. Когато интуицията бъде приета, като една нормално човешка черта, внимавайте, защото светът ще се промени драстично!

Помислете за момент, за един свят населен от интуитивни същества на едно високо ниво. Колкото повече ние приемаме тези умения като вродени, толкова повече ще отваряме нашите канали на Божествената и психическа комуникация. Научните изследвания извършвани от водещи университети, като Пристън, Университета на Невада, Университета на Охайо и Корнуел, вече показаха доказателства, че всеки един от нас е надарен потенциално да изпраща и получава телепатична информация. Аз казвам „възможно“, тъй като всеки дар, ние трябва да го осъзнаем и упражняваме, преди да можем наистина да го използваме на едно високо ниво.

Много хора стават интуитивни и самите те се отварят за Божественото ръководство. В моята частна практика, аз съм изпълнена с благоговение към специалисти от високо ниво и жени и мъже, които ме помолиха за „Тълкуване на ангелите”. Това са хора, които може би никога не са мислили за живот след смъртта, за Бог, за духовни въпроси, преди три или четири години. Но сега, в този духовен ренесанс, в който ние всички се намираме, колективното съзнание изглежда е със поглед към небесата.

Помислете за момент, как би изглеждал нашият свят, когато ние всички си възвърнем отново нашето интуитивно осъзнаване. Някой няма да бъде в състояние да излъже някоя друга личност („малките бели лъжи“ ще заглъхнат като далечен спомен) което окончателно ще създаде промяна на нашето законодателство, образование и политически системи. И също, ние не ще се нуждаем от технически уреди за да комуникираме един с друг.

Аз вярвам, че голям брой хора от нас имат цел в живота, което ги свързва със обучение на други, относно техният истински духовен произход. Аз вярвам, много хора все още са спящи за да приемат с уважение знанието за тяхната вътрешна Божественост! Те виждат себе си като едно тяло, плуващо безпомощно като корк, подчинено на течението, да им се каже какво да правят. Обаче Бог и ангелите знаят разликата. Те знаят, че ние създаваме нашата действителност чрез нашите съзнателни решения и намерения.

„Вашите намерения създават вашите изживявания“ - е една от любимите фрази на ангелите. Това което те искат да кажат, е че нашите очаквания са дълбоко вътре в нашето сърце и ум и сценарият на филма, който ние изживяваме и наричаме „живот“. Ако вие попитате себе си, преди да влезете в някаква ситуация „Какво наистина очаквам да се случи тук?“ вие ще бъдете най-големия психолог. Това е защото вашето очакване буквално ще ви предскаже какво ще ви се случи.“

 

Пречистващия процес

 

Нашия вкус се променя като резултат от нашето духовно изследване. Ние изгубваме желанието за промяна на същността на настроение, ние сме отвратени от насилието в медиите, променяме и привличането към приятели и любими. Ангелите обясняват много от тези промени като резултат от „промяна на нашите честоти“. Те казват, че всеки човек има вибрационна честота, която за тях е видима, точно както ние гледаме системата на автомобила на един осцилоскоп, или мозъчните вълни на една личност на монитора.

Ангелите казват, че нашата честота се приспособява съобразно нашите мисли и емоции. Тези които се тревожат, ядосват, завладени от подобни мисли имат ниска честота, докато тези които медитират и редовно се молят, имат по-висока честота. Когато нашите честоти се повишат, ние сме привлечени към ситуации, хора, храна и енергии с по-висока честота. Това също означава, че ние няма да сме привлечени към някои от приятелите и събития които някога са ни очаровали.

Вибрации заобикалящи същността на егото - като гняв, насилие, липса на разум, конкуренция, непочтеност и ревност са крайно низки (като вярвате, че други хора ви контролират, или ги обвинявате за вашето нещастие). Високи вибрации обгръщат духовна умственост, като медитации, молитва, преданост, безкористна служба, доброволчество, лечителска работа, поучаване, споделяне и изразяване на любов.

Ангелите подсказват, че ни избягваме състояния на по-низши вибрации в смисъл, като повишаваме нашата духовна честота. Те са специално, непреклонни относно това - да избягваме репортажи в печата и предавания които предизвикват негативизъм.

 

Справяне със стреса

 

Ангелите продължително ми казват: „Всяко напрежение е самоналожено!“ С други думи, стреса е наш собствен избор. Самите ние можем да направим извод, като мислим, че някой или нещо друго ни е накарало да направим нещо против нашата воля. Но най-после, ние винаги имаме изборът и способност да кажем - не, дори ако има тежки последствия, като направим това. Ангелите казват, че когато осъзнаем това, имаме право на освобождаване и това ни помага да сменим стреса, който придружава усещане като хвърлен в затвора роб.

Ние имаме много повече контрол над нашият ежедневен живот, отколкото  осъзнаваме, понеже ние никога не сме разбирали, колко много нашите мисли влияят във всичко, което достига до нас през деня. Ангелите ме научиха за значението да определим нашето намерение за деня - първото нещо сутрин. Решавам: „Какъв искам да бъде денят и той ще бъде такъв.“

Например: Ако искате телефонът да не звъни, помолете вашите ангели да го блокират когато ви търсят, хора които обикновено биха ви се обаждали. И ще бъдат ръководени да не ви се обаждат, освен ако наистина новината е важна. Обратно, ако ние очакваме денят да бъде една лудница, това е вашето намерението което ще се докаже чрез себеизразяване.

Моята студентка Бони, разкри тази тайна един ден. Занимаваща се с продажби, Бони се събужда една сутрин и казва на своите ангели: „Аз наистина бих желала да работя този ден у дома. За нейно учудване, всяко телефонно обаждане, беше искане на определен час за следващата седмица. Това ми даде време от което се нуждаех да се погрижа, за някои прекалено дълго отлагани задачи. Сега аз уреждам заетостта на моя ден, вместо да позволя на обстоятелствата да диктуват моето разписание. Сега аз напълно проектирам това което извършвам всеки ден.”

Вашите ангели могат да действат точно както чудесни, верни ръководители на служби и помощници. Помолете ги да ръководят вашите телефонни обаждания, посещения и ангажименти. Поканете вашите ангели да успокояват ума, така че, вие да можете да развивате повече творчески идеи. Те ще ви помогнат да уреждат вашите срещи на време, и както аз открих, те няма да забравят нищо по вашия път.

 

Молитва за излекуване от стрес

 

Скъпи Господи, Архангел Рафаил и Архангел Михаил,

Изглежда, че този стрес много дълбоко ме е наранил, и аз се нуждая от Твоята помощ. Моля освободи ме от натискът, който сам наложих на себе си. Архангел Рафаел, аз те моля да ме покриеш с твоята излекуваща енергия, така че тялото ми ще отхвърли последиците от стреса. Архангел Михаил, аз те моля да изчистиш негативните въздействия и мислите за страх, включително и връзките които ме изтощават. Аз съм готов да оставя всички навици на себе наказание, настойчивост или друга система на вярване, които създават стресови състояния. Аз знам, че имам достатъчно време и енергия, наистина, и аз те моля да ми помогнеш да изживея това удовлетворение точно сега. Много благодаря и Амин.

 

Из "Лекуване с ангелите", Дорийн Върчу

 


Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook