Намерете ни:

Духовни и Модерни

ИЗКУСТВОТО ДА ВЛАДЕЕШ ВЪТРЕШНАТА СИ СИЛА

June, 26, 2016 1805,

ИЗКУСТВОТО ДА ВЛАДЕЕШ ВЪТРЕШНАТА СИ СИЛА

 

Стояна: Здравей, Ани! :) През юли предстои едно прекрасно събитие. Разкажи ни малко повече за рейки ваканцията, на първо място защо избра именно Шамбаня?

 

Ани: Рейки ваканцията е събитие, което започнах да правя още преди 5 години периодично, чрез нея се събират различни хора от различни места на страната, за да направят нещо различно със себе си. Избрах „Шамбаня” в село Баня Бургаска област, защото познавам отлично мястото, условията и хората, които се грижат за пребиваващите в него. Силата и чистотата на мястото са се доказали многократно до момента☺

 

Стояна: Каква е главната цел на рейки ваканцията?

 

Ани: Главната цел е промяна. Промяна във всичките тела и на всичките нива на човек, чрез пречистване и промяна на вибрациите на участниците. Тази цел е разделена в отделни подцели, които са заложени в практико-теоретичните занимания.

 

Стояна: Какво конкретно ще се случи по време на ваканцията, би ли разкрила повече подробности за това, което си подготвила?

 

Ани: Стъпка по стъпка през всеки от дните в сутрешните и вечерни ни занимания ще опознаваме, разгръщаме и овладяваме вътрешната си сила, разширявайки зоната си на комфорт чрез разнообразен, но много внимателно подбран набор от интструменти пречупени през призмата на Рейки и собстветите ми лични прозрения и опит, които са се доказали във времето, така че да се постигне главната цел на ваканцията☺

 

Стояна: Какви резултати можем да очакваме, след като сме били тези няколко дни в пространството на Шамбаня, потопени в природа и прекрасни практики?

 

Ани: Резултатите за всеки ще са строго индивидуални. Като цяло мога да кажа, че след тази ваканция всеки ще се познава много по-добре, ще има набор от знания и умения, чрез които да преобрази живота си по начин, който той желае, независимо от даденостите на околната му среда. На практика човек ще добие способността да бъде осъзнат Майстор на реалността си.

 

Стояна: Както каза, подобна ваканция организираш за пореден път. Разкажи ни нещо интересно от предходни ваканции? :)

 

Ани: О, спомням си всеки път първата ми Рейки ваканция в едно спокойно родопско село, в много уютна къща как от сутрин до вечер се учехме да се наслаждаваме на живота потопени сред дивата красота на планината и добрината и грижите на местните хора. Миналата година също се получиха 2 много силни ваканции в Шамбаня, всяка с неповторимо очарование и резултати, но най-впечатляващото беше когато на есенната такава си привлякохме да ни се случи да присъстваме на импровизиран урок по салса от двойка професионални учители, които имат школа в САЩ. Подариха ни напълно безплатно и много приятно преживяване, учейки ни да танцуваме салса...☺

 

Стояна: Как би могъл да се запише всеки, който желае да си подари това преживяване и защо да го направи :)

 

Ани: Записването става чрез свързване с мен по телефона, може и чрез фейсбук или поща. Информацията е налична в сайта ми www.sohmcentre.com в раздел „Семинари и Събития” и тук: http://iamhouse.bg/blog/изкуството-да-владееш-вътрешната-си-сила . Броят на местата е лимитиран, тъй като на практика работя с малки групи, за да може да се постигне максимално поставената цел, и към момента групата вече е запълнена на 70 %.

Относно това, защо да си го подари човек...на първо място, защото е почувствал, че го иска, защото вече е бил и знае, защото е готов за нещо ново и желае промяна, защото обича българската природа и очарованието на селото...мога да изброявам още много „екстри”, но не това е важното...за финал бих искала да завърша с това, че колкото по-малко предварителни очаквания и нагласи има човек за това му преживяване, толкова по-добре за крайните му рузултати!

Ще очаквам с радост и вълнение всеки, който се реши...:)

Благодаря ти от сърце за това интервю Стояна!

Стояна: Благодаря ти, Ани!
 

 

 

Добре дошли в I am House - мястото на холистичните идеи!


Техники за успешен ден

Въведе своя имейл адрес:

Гайд за медитация

Въведе своя имейл адрес:

Последвай I am House във Facebook